Elhalálozás

2010. július 23., péntek, Elhalálozás

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett feleség, édesanya, gyermek, testvér, rokon, jó szomszéd és ismerős,

PÁSZTOR ÉVA

(szül. KÓSA)

életének 43., házasságának 22. évében 2010. július 20-án elhunyt.

Drága halottunk földi maradványait 2010. július 23-án 16 órakor helyezzük örök nyugalomra a vártemplomi temetőben.

Részvétfogadás a temetés napján 15 órától.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

4235570

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett feleség, édesanya, testvér, rokon, jó szomszéd és ismerős, a székelyudvarhelyi születésű sepsiszentgyörgyi

BARTÓK ANNA

(sz. ANDREI ANIKÓ)

életének 63. évében türelemmel viselt szenvedés után elhunyt.

Temetése 2010. július 24-én 14 órakor lesz a közös temető ravatalozóházából.

Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.

A gyászoló család

6066

Köszönetnyilvánítás

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága halottunk, KERESZTES ISTVÁN temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, fájdalmunkban osztoztak. Köszönet a rokonoknak, szomszédoknak és ismerősöknek, akik a nehéz pillanatokban mellettünk álltak.

A gyászoló család

4235583

Megemlékezés

Soha el nem múló szeretettel emlékezünk a sepsiszentkirályi születésű PÁL GY. LAJOSRA, aki ma hat hónapja örökre távozott közülünk. Pihenése legyen csendes.

Gyermekei és unokái

6065

Szívünkben élő örök szeretettel emlékezünk SZÉKELY DEZSŐNÉ GEGŐ ANNÁRA, aki hat hónapja örökre eltávozott szerettei köréből. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Özvegye, leánya

és családja

4235601

„Nőhet még új fenyő, de ott az ormon, az ő helyén soha, az a hegycsúcs visszavonhatatlanul és megmásíthatatlanul kopár marad, fájó sebével a hegynek." (Szántó György) Ma egy éve, döbbenetes hirtelenséggel távozott közülünk CZINE ATTILA, fájóan, búcsú nélkül hagyva itt imádott családját, páratlanul értékes munkáját, mindent, amit megálmodott, tervezett és megvalósított valaha. Utolsó lépéseit is a mások iránti túlzott odafigyelés és gondoskodás vezérelte, mely nemes emberi tulajdonsága, sajnos, drága életébe került, ami örökre visszafordíthatatlan. Érezzük és tudjuk, hogy most is valahonnan fentről vigyázza és igazgatja útjainkat, segítve és erőt adva abbeli igyekezetünknek, miszerint pró­báljuk életének és munkásságának törvényét és akaratát valamely szinten véghezvinni. Lé­lekben mindig velünk van, segít elviselni az ő elvesztése okozta mérhetetlen fájdalmunkat, leküzdeni a mindennapi gondokat és nehézségeket. Ő sem gondolta volna soha, mint ahogyan mi sem, hogy amire átküzdi magát az élet kisebb-nagyobb megpróbáltatásain és akadályain, szép eredményeknek és elismeréseknek örvendhet, váratlanul a sors úgy döntött, hogy Neki idő előtt mennie kell, mi e kegyetlen döntés ellen nem bírunk semmit tenni, csupán szomorúan fejet hajtunk ez örökkévalóságig magyarázat nélkül maradó döntése előtt a Sorsnak. Felülmúlhatatlan család- és emberszeretetét, páratlan jóhiszeműségét, barátságát, egyedi tartását senki és semmi pótolni nem tudja. Lelkiekben, munkában és sikerekben gazdag élete példaértékű marad mindannyiunk számára. Mindig tudta és vallotta, hogy jó és felemelő dolog itthon magyarként élni és dolgozni, ami — hála szilárd önérzetének és hitvallásának — neki meg is adatott. Emlékezünk, emlékezzünk! Akik ismerték, tisztelték és értékelték, velünk együtt gondoljanak rá szeretettel és kegyelettel, bár gondterhelt, de mindig vidám, mosolygós arcára, örökre fájó, áldott szép emlékét őrizzük meg lelkünkben mindörökké. Nyugalmát őrizze az örök szeretet és emlékezés.

Értelmetlen, tragikus

elvesztését elfogadni

soha nem tudó szerettei

4235621

Fájó szívvel emlékezünk BARTHA LÁSZLÓNÉ RAB ERZSÉBETRE, aki egy éve távozott szerettei köréből. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Bánatos özvegye

és szerettei

4235574

Üres lett az udvar, csendes a ház, hiányzol közülünk, s ez nagyon fáj. Nem vár minket ragyogó szemekkel, nem örül már nekünk szerető szívével. Búcsú nélkül ment el, az életért harcolva, ő sem gondolta, hogy ilyen hamar üt az óra. Megpihent egy szív, mely értünk dobogott, megpihent egy kéz, mely értünk dolgozott. Arany volt a szíve, munka az élete, Isten hívta, mert szerette. Soha el nem múló szeretettel és fájdalommal emlékezünk édesanyánkra, a kilyéni KISS ÁGNESRE, aki ma hat hete távozott szerettei köréből. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Gyermekei

és azok családja

4235543

Fájdalommal emlékezünk a sepsiszentkirályi születésű PÁL ILONÁRA halálának 14. évfordulóján. Pihenése legyen csendes.

Gyermekei és unokái

6065

Egy éve már! Mily röpke pillanat, lelkünk keres, de csak az emlék maradt. Emlékezzünk hát megtört szívünkkel id. TÉGLÁS JÓZSEFRE halálának első évfordulóján. Nyugalma legyen csendes, emléke áldott.

Gyászoló családja

4235609

Hozzád már csak a temetőbe mehetünk, virágot csak sírodra vihetünk. Elfelejteni nem lehet téged, sajnos, meg kell tanulni élni nélküled. A búcsúszó, amit nem mondhattál ki, elmaradt. Könnycsepp gördül végig arcunkon, mert hiányzol nagyon. Fájó szívvel emlékezünk GYURKA LÁSZLÓNÉ KÉSZ ANNÁRA halálának első évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Bánatos özvegye,

lánya és családja, fia, családja

és unokái

4235585

Fájó szívvel, soha el nem múló szeretettel emlékezünk a drága gyermekre, ÜKE ISTVÁNKÁRA halálának tizedik évfordulóján. Emléke szívünkben örökké élni fog.

Bánatos szülei, nagyszülei

4235564

Családja fájdalmában osztozva emlékezünk a tisztelt sógorra, barátra, keresztapára, CZINE ATTILÁRA tragikus halálának első évfordulóján. Nyugodjék békében.

A Bákai

és a Nagy B. család

4235568

,,Egyedül vagyok, könnyes az éjszakám, csak a hangod még egyszer hallanám. Egy nyári napon életed véget ért, bánatot hagyva ránk, örökre elmentél. Élni akartál, oly sok volt a terved, de Isten szólított, neked menni kellett. Érted hulló könnyeink soha el nem fogynak." Fájó szívvel emlékezünk a mikóújfalusi LUPULY GÉZÁNÉRA, a bükszádi születésű KERESZTES SAROLTÁRA, akit egy éve veszítettünk el. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Bánatos özvegye, Géza, gyermekei, Editke

és Hajnalka, unokái, Szende, Vanessa és Lennart

H. L.

Fájó szívvel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi születésű szegedi ifj. ILYÉS SÁNDORRA, akit ma két éve spanyol ég alatt közlekedési balesetben tragikus hirtelenséggel, életének 49. évében ragadott el a kegyetlen halál. Nyugalma legyen csendes, emléke áldott.

Özvegye, gyermekei Szegedről, édesapja, testvéröccse és annak családja Sepsiszentgyörgyről

4235603

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1411
szavazógép
2010-07-23: Közélet - Szekeres Attila:

Enyhít a megyei tanács az árvízkárokon

Az utóbbi időben elszenvedett árvízkárok enyhítése végett módosította költségvetését a megyei tanács. 800 000 lejt csoportosítottak át, s az összeget a katasztrófa sújtotta közigazgatási egységeknek utalják át — döntött tegnapi ülésén a megyei közgyűlés.
2010-07-23: Közélet - Farcádi Botond:

Dávid László: csorbulhat az egyetemi autonómia

Jóllehet a vakáció derekán járunk, a bálványosi szabadegyetem kiemelt témái között szerepel az oktatás ügye. Míg szerdán az önálló magyar állami egyetem megteremtésének lehetőségeiről esett szó, tegnap a Kárpát-medencei oktatás helyzetét járták körül a meghívottak. Dávid Lászlót, a Sapientia EMTE rektorát a készülő új oktatási törvényről kérdeztük