ÚszásNégy aranyérem

2010. július 26., hétfő, Sport

A sepsiszentgyörgyi Mátyás Andrea, aki a Brassói MSC-nek versenyez, négy aranyéremmel zárta a július 22—25. között Bukarestben lezajlott országos ifjúsági II-es nyári úszóverseny első három napját.

A háromszéki lány szombat estig hat úszószámban állt rajthoz, amiből négyet is megnyert. De lássuk ezeket az eredményeket: 50 m gyors — 29.83 mp, 50 pillangó — 32.54 mp, 100 m hát — 1:11.55 perc, 200 m hát — 2:33.85 perc. Andrea tegnap további két számban is versenyzett, de lapzártáig az eredményei nem érkeztek meg. (t)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1410
szavazógép
2010-07-26: Sport - :

Többet vártunk (Birkózás)

Három birkózónk vett részt a budapesti ifjúsági világbajnokságon: Ileana Dobrescu (44 kg), Mihaela Munteanu (51 kg) és Adina Popescu (72 kg).
2010-07-26: Sport - :

Megállt az idő (Periszkóp)

A nagy csend, mely rátelepedett sportéletünkre — hagyom most a falunapok sportversenyeit —, arra késztetett, hogy lapozzam csak fel a megyei sportigazgatóság honlapját, hátha többet tudok meg, mint amit a falunapok súgnak. Belelapoztam.