Elhalálozás

2010. augusztus 2., hétfő, Elhalálozás

Elhalálozás

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, nagyapa, testvér, vő, keresztapa, sógor, rokon, jó szomszéd és ismerős, a gidófalvi születésű

VITÁLYOS BÉLA

életének 77. évében 2010. július 31-én döbbenetes hirtelenséggel elhunyt.

Temetése 2010. augusztus 3-án 15 órakor lesz a családi háztól.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

6090

Megrendült szívvel tudatom, hogy drága jó édesanyám,

özv. PÉLI ANDRÁSNÉ

MENYHÁRT ERZSÉBET

(Böske néni)

nyugalmazott gyerekgyógyász középkáder

életének 85. évében július 30-án elhunyt.

Földi maradványait 2010. augusztus 3-án 15 órakor helyezzük örök nyugalomra református szertartás szerint a sepsiszentgyörgyi katolikus ravatalozóháztól a római katolikus temetőben.

Részvétnyilvánítás a temetés előtt egy órával.

Áldott legyen a föld, ahol örök álmát alussza.

Gyászoló lánya és családja

6088

Fájdalomtól megtört szívvel, de Isten akaratában megnyugodva ezúton tudatjuk mindazokkal, akik ismerték, tisztelték és szerették, hogy a szerető édesanya és nagymama,

özv. BEDE FERENCNÉ

SZABÓ ERZSÉBET

életének 94. évében 2010. július 31-én csendesen elpihent az Úrban.

Drága halottunkat 2010. augusztus 2-án, hétfőn délután 2 órakor kísérjük utolsó útjára a családi háztól a nagyborosnyói református temetőbe.

A boldog feltámadás reményében.

Gyászoló szerettei

6089

Részvétnyilvánítás

A kézdivásárhelyi kórház intenzív terápia osztályának munkaközössége őszinte részvétét fejezi ki Lunguly Emőkének testvére elhunyta alkalmából. Nyugodjék békében.

2351

Megemlékezés

Fájó szívvel emlékezünk APETRE PÁLNÉ SZÁSZ GYÖNGYVÉRRE, akit öt éve kísértünk utolsó útjára. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

6087

Szomorú szívvel emlékezem BÁLINT ANDRÁS LÁSZLÓRA halálának ötödik évfordulóján.

Élettársa, Marika

4235507

Kegyelettel emlékezünk az árkosi születésű SZALAD ÁRPÁDRA, akit hat hónapja kísértünk utolsó útjára.

Szerettei

4234915

Lelked, mint egy fehér galamb, messze szállt, hiába keres könnyes szemünk, sehol nem talál, de tudjuk, a csillagok közt a legfényesebb te leszel, utat mutatsz, mert szívünkben mindig létezel. Veled együtt volt teljes életünk, hogy elmentél, magaddal vitted örömünk. Fájó szívvel emlékezünk a szotyori születésű ANTAL ARANKÁRA (szül. KUTI), aki hat hónapja távozott szerettei köréből. Köszönet mindazoknak, akik az eltelt időben a kegyelet helyét virággal látogatták, mert csak az hal meg, akit elfelednek. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Szerettei

4234910

Fájó szívvel emlékezem drága gyermekemre, a sepsiszentgyörgyi BÁLINT ANDRÁS LÁSZLÓRA halálának ötödik évfordulóján. Megköszönöm mindazoknak, akik az évek során nem feledkeztek meg róla, és sírjára virágot helyeztek.

Szerető édesanyja

4235506

Lelked, mint egy fehér galamb, csendesen messze szállt. Hiába keres könnyes szemünk, már sehol nem talál, de tudjuk, a csillagok közt a legfényesebb te leszel, utat mutatsz, mert szívünkben mindig létezel. Fájó szívvel emlékezünk drága halottunkra, a szépmezői id. BARTÓ SÁNDORRA, aki három éve hagyott itt bennünket.

Bánatos hozzátartozói

4235753

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1425
szavazógép
2010-08-02: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Kiállítás
A sepsiszentgyörgyi Szé­kely Nemzeti Múzeum Gyárfás Jenő Képtárában kedden 18 órakor Bogdán László író megnyitja Nagy Tibor grafikus egyéni tárlatát. Há­zigazda: Sántha Imre Géza. A kiállítás augusztus 18-ig látogatható.
2010-08-02: Sport - Tibodi Ferenc:

Szentgyörgyi félmaraton idén is (Atlétika)

A férfiaknál a háromszéki Csutak Hunor, a nőknél pedig a Tg. Jiu-i Moagă Elena győzelmével ért véget a megyeszékhelyi Gáll Lajos Futókör által szombaton, július 31-én nyolcadik alkalommal megszervezett Szentgyörgyi félmaraton.