LabdarúgásMeccs nélküli 3—0

2010. augusztus 2., hétfő, Sport

Az Zágoni FC, Kovászna megye bajnoka mérkőzés nélkül és 3—0-val jutott tovább a labdarúgó Román Kupa harmadik körébe, miután III. ligás ellenfele, a Bákói Willy visszalépett a küzdelemsorozatból.

Az ,,újabb siker" után a háromszéki alakulat két hét múlva II. ligás együttest fog vendégül látni a sorozat következő fordulójában. Hivatalos találkozók hiányában a zágoni csapat három felkészülési meccset játszott az elmúlt napokban, amelyből kettőt győzelemmel és egyet vereséggel fejezett be. Az eredmények: Filipeştii de Pădure—Zágon 2—1 (1—1), Ozsdola—Zágon 0—10 és Bereck—Zágon 0—5. (t)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1410
szavazógép
2010-08-02: Sport - Tibodi Ferenc:

A sportág népszerűsítésén dolgozna (Karting)

Bokor Balázs, edzés a vidombáki kartingpályán
A sepsiszentgyörgyi Tanulók Házának kartingos köre, csapata és a nemrégiben megalapított — szintén megyeszékhelyi — KLG Racing SE tagjai közös erővel munkálkodnak azon, hogy feltámasszák és tovább éltessék az egykoron szebb napokat is megélt szentgyörgyi gokartos, kartingos mozgalmat.
2010-08-02: Sport - :

A második forduló (Labdarúgás, I. liga)

Mi tagadás, nem várt marosvásárhelyi pontszerzés okozta az első kellemes meglepetést a második fordulóban. Idegenben szerzett pontot, méghozzá az előző bajnokság bronzérmese, az FC Vaslui otthonában.