K1-gála a kézdivásárhelyi sportcsarnokban

2010. augusztus 5., csütörtök, Sport

A küzdősportok lelkes „mozgatórugója", egykori ökölvívónk, Papp Ferenc újabb tömeget megmozgató rendezvénnyel rukkol elő a hét végén.

Augusztus 7-én, szombaton 18.30 órától a kézdivásárhelyi sportcsarnokban K1-gálát szervez. A gála fénypontjában a sepsiszentgyörgyi Szabó István Európa-bajnoki címmérkőzése áll, ellenfele a szerb Vojnic Tunic Vlatko lesz. Az est folyamán fellép még három sepsiszentgyörgyi sportoló — életében először Bajna Árpád Lehel és Domokos Magor és az ötödik K1-es mérkőzését vívó Fogarasi Hajnalka, aki már mérkőzött Magyarországon és Ausztriában is. Mindhármuknak sok sikert kívánunk, és természetesen a Európa-bajnoki övért küzdő Szabó Istvánnak is. A gála belépti díja 20 lej. De mit számít ez egy látványos gálaest esetében? Ne hagyják ki. Jó szórakozást! (á)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1375
szavazógép
2010-08-05: Sport - :

Az élbolyban versenyzőink (Fogathajtás)

A harmadik versenyszakaszon is túljutottak a fogathajtók. Mint ismeretes, az elsőt a Bihar megyei Cséfán a gyergyószentmiklósi Bajkó Tibor nyerte, a másodikat a Beszterce-Naszód megyei Szamosbethlenben a gyergyóalfalvi Páll Attila, a harmadikat a Hargita megyei Karcfalván — na de ezt ne siessük el.
2010-08-05: Sport - Iochom István:

Ezer kilométer negyvennyolc óra alatt (Kerékpározás)

Papp Zoltán, a KSE negyvenéves kerékpárosa nem mindennapos célt tűzött maga elé. Be akar kerülni a World Records Organisation (WRO) Rekordok Könyvébe. Augusztus 27-e és 29-e között kerül sor a világrekord-kísérletre.