Hamis bankókat találtak

2010. augusztus 11., szerda, Közélet
Két hamispénz-üzért kaptak el a kézdivásárhelyi rendőrök múlt héten. R. Rupi (19) és R. Ludovic (37) nyárádbálintfalvi (Maros megye) lakos a zöldségpiacon próbált hamis pénzzel vásárolni.

Előzőnél, aki az igazoltatásnál valótlan adatokat jelentett, egy-egy 100 és 50 lejes hamis bankót találtak. R. Rupi azt nyilatkozta, hogy ezekhez Kézdivásárhely központjában jutott, miután egy ismeretlen 50 eurót átváltott neki. A gyanúsítottakat átadták a megyei rendőr-főkapitányság szervezett bűnözéssel foglalkozó osztályának, amelynek munkatársai két hamis 50 eurós bankjegyet találtak a nyárádmentiek gépkocsijában. A kivizsgálást folytatják. (sz.)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1391
szavazógép
2010-08-11: Közélet - :

Elmosta a víz a muskátlikat

Sok éve már beletartoznak a sepsiszentgyörgyi képbe a villanyoszlopokra szerelt muskátlifolyamok, szemet gyönyörködtető a korábban csak beton, újabban már öntöttvas oszlopokon is lecsüngő piros, rózsaszín virágözön.
2010-08-11: Közélet - :

Beszorult autóbusz

Alig néhány napja írtunk a Kovásznán épülő bevásárlóközpont előtti forgalomzavaró körforgalomról, és lám, tegnap délután be is bizonyult igazunk.