Beszorult autóbusz

2010. augusztus 11., szerda, Közélet

Alig néhány napja írtunk a Kovásznán épülő bevásárlóközpont előtti forgalomzavaró körforgalomról, és lám, tegnap délután be is bizonyult igazunk.

A RO-D Transport utasszállító cég menetrendszerű járata szorult be a körforgalom és az útszéli építőstand közé. A jármű jó negyedórát vesztegelt, míg a munkások a söfőrrel karöltve ki nem szabadították. Ez időben a körforgalom egyik oldalán teljesen lebénult a forgalom. (Bokor)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1387
szavazógép
2010-08-11: Közélet - :

Hamis bankókat találtak

Két hamispénz-üzért kaptak el a kézdivásárhelyi rendőrök múlt héten. R. Rupi (19) és R. Ludovic (37) nyárádbálintfalvi (Maros megye) lakos a zöldségpiacon próbált hamis pénzzel vásárolni.
2010-08-11: Pénz, piac, vállalkozás - :

Bóvli, de nem reménytelen (Romániai ipar és export: júniusi javulás)

Júniusban 1,9 százalékkal növelte termelését a romániai ipar az előző hónaphoz képest, a munkanapokkal kiigazítva 4,7 százalékkal teljesített többet, mint egy évvel azelőtt.