Híd és szemét a víz alatt

2010. augusztus 11., szerda, Közélet

Rétyen az Angyalos máskor száraz eréből és a Dobolyka-tető oldalaiból berohanó vizek nyakig töltötték a község szórakoztató és sportközpontjának ékességét, s az eddig halott hosszú holtárkot élettel töltötték meg.

A sportcsarnok felé vezető sóhajok hídja egyelőre víz alatt. A vízfelszínen lebegő szemét eltűnt, s a mederbe bedobált tárgyak is a finom iszap alatt szunnyadnak mindaddig, amíg az esedékes mederkotrás újra felszínre nem hozza ezeket. (sylvester)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1393
szavazógép
2010-08-11: Közélet - Sylvester Lajos:

Gyomot kaszáló sepregetőgépünk

Örültem, amikor a megyei tanács egy többfunkciós, útszéleket karbantartó gép vásárlásáról döntött.
2010-08-11: Közélet - Kuti János:

Fogyatékosok országa (Glossza)

Nálunk maholnap csak a szellemi fogyatékosok fognak dolgozni. Akinek egy csepp esze van, az biztos, nem. Most Romániában körülbelül 4 300 000 alkalmazott fizet társadalombiztosítást.