Elhalálozás

2010. augusztus 13., péntek, Elhalálozás

Elhalálozás

Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy a drága jó édesanya, nagymama, dédnagymama, testvér, anyós, rokon és jó szomszéd,

özv. BARA IGNÁCNÉ

SÓS MÁRIA

életének 74., özvegységének 26. évében 2010. augusztus 11-én hosszas szenvedés után elhunyt.

Temetése 2010. augusztus 14-én 14 órakor lesz a berecki ravatalozóháztól a berecki temetőben.

Emléke legyen áldott, nyugalma csendes.

A gyászoló család

4235014

Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy a drága jó édesanya, nagymama, dédnagymama, rokon és jó ismerős, a bodoki

özv. BEDŐ BÉLÁNÉ

SZABÓ IRMA

életének 87., özvegységének 16. évében rövid szenvedés után elhunyt.

Temetése augusztus 14-én 17 órakor lesz a családi háztól.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

4236137

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a drága jó férj, édesapa, nagyapa, testvér, após, apatárs, szomszéd és volt munkatárs,

id. FAZAKAS FERENC

életének 62. évében hosszas betegség után 2010. augusztus 12-én elhunyt.

Drága halottunkat augusztus 14-én 15 órakor helyezzük örök nyugalomra a bodoki temetőben.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

4236146

Részvétnyilvánítás

A sepsiszentgyörgyi egykori 2-es számú Líceum 1975-ben végzett XII. A osztálya és osztályfőnökük őszinte együttérzésüket fejezik ki osztálytársuknak, Barabás Katalin doktornőnek édesapja elhunyta miatt érzett fájdalmában, gyászában.

4236116

Köszönetnyilvánítás

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága halottunk, a szentivánlaborfalvi özv. DEÁK FERENCNÉ HIDI VERONIKA temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, fájdalmunkban osztoztak, és utolsó útjára elkísérték. Emléke szívünkben örökké élni fog. Nyugodjék békében.

A gyászoló család

6468

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik FEJÉR ISTVÁNT utolsó útján elkísérték, sírjára virágot helyeztek, és fájdalmunkban osztoztak.

Gyászoló szerettei

4236132

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága halottunk, NAGY ZOLTÁN temetésén részt vettek, sírjára virá­got helyeztek, fájdalmunkban osztoztak, és a nehéz percekben mellettünk voltak. Kü­lön köszönet a Balogh családnak az önzetlen segítségért. Emléke szívünkben mindig élni fog.

Bánatos özvegye és lányai

4236126

Megemlékezés

Könnyes az út, mely sírodhoz vezet, virágot viszünk egy néma sírra, de ezzel őt már nem hozhatjuk vissza. Míg köztünk voltál, nagyon szerettünk, hiányzol nekünk, soha nem feledünk. Fájó szívvel emlékezünk a drága jó édesanyára, a kökösi GYÖRBIRÓ IRÉNRE, aki ma hat hónapja távozott szerettei köréből. Isten adjon neki örök nyugodalmat.

Gyászoló családja

6469

Minden mulandó ezen a világon, mint a harmat a letört virágon. Csak egy van, ami a sírig vezet, szívünkben az örök szeretet. Szemünkben könny, kezünkben egy szál virág. Állunk egy néma sír fölött, egy halk miatyánk. Kegyelettel és fájó szívvel emlékezünk az uzoni ifj. ADI JÁNOSRA halálának ötödik évfordulóján.

Bánatos szülei, testvérei és azok családja

1039/b

Kegyelettel emlékezünk néhai SAJGÓ LAJOSRA halálának harmadik évfordulóján. Áldott emlékét szívünkbe zárva megőrizzük. Pihenése legyen csendes.

Bánatos özvegye és szerettei

4236082

Augusztus 15-én egy éve, hogy eltávozott szerettei kö­réből TĂNĂSOIU IRÉN (SZÖSZI). Emlékét őrzi

a Tasnádi család

4236114

Fájó szívvel emlékezünk a gidófalvi id. KÉSZ GYÖRGYRE halálának első évfordulóján. Emléke szívünkben örökké élni fog.

Szerettei

4236121

Imádta családját, mindenkit szeretett, az volt a boldogsága, ha örömet szerzett. Arany volt a szíve, munka az élete, Isten hívta, mert nagyon szerette. Fájó szívvel emlékezünk KACSÓ-HARKÓ ROZÁLIÁRA halálának első évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke éldott.

Bánatos özvegye és gyermekei

4236155

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1395
szavazógép
2010-08-13: Gazdaság - :

A Reménységgel Kanizsára

A sepsiszentgyörgyi Reménység Nyugdíjas Klub tagjai nemrég tértek haza magyarkanizsai (Szerbia — Vajdaság) látogatásukról, a testvérvárosbeli Nyugdíjas Szövetség meghívásának téve eleget. E nyolc napig tartó baráti látogatás pár mozzanatát szeretném felidézni.
2010-08-13: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Zene
A sepsiszentgyörgyi Bistro kertben ma 20 órától, a Besenyői-tónál a Bogdán csárdában holnap 20 órától tartják a nagykanizsai Murte Cara, a Taste my Pain, valamint a sepsiszentgyörgyi Kopor-Show zenekarok (Hu)-(Ro)CK koncertjét.