Bemutatkozott a Gosp-Com Kft. új igazgatója

2010. augusztus 14., szombat, Közélet

Kézdivásárhelyen az augusztusi soros tanácsülésen tegnap bemutatkozott a Gosp-Com Kft., a helyi hulladékgazdálkodási vállalat új igazgatója.

A 45 éves cégvezető, Kelemen Alpár villamosmérnök, szentivánlaborfalvi lakos, négy gyerek édesapja. Az egyetem elvégzése óta több munkahelye is volt, ami mindig szakmájához közel állt. Legutóbbi a Puskás Tivadar Szakközépiskolában tanárként tevékenykedett. Közben Uzon község tanácsának tagja. Arra a kérdésre, hogy miért hagyta ott a tanügyet, és választotta Kézdivásárhelyt, kertelés nélkül mondta, hogy ,,anyagi meggondolásból", elő kell teremtenie családjának a normális megélhetéshez az anyagi javakat. A cég vezetői beosztását szeptember elejével veszi át. Elmondása szerint az első lépések a cég átszervezése és a javakkal való gazdálkodás ésszerűsítése lesz. Továbbá hozzátette, hogy Slezinger László volt igazgatóval még nem sikerült találkoznia. A tanácstagok kíváncsiak voltak arra is, hogyan fog viselkedni a régi vezetővel, mire Kelemen azt válaszolta, ha meg tudnak egyezni, kinek mi a feladata, akkor valószínű, együtt tudnak működni, ellenkező esetben meg fog válni a volt igazgatótól.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1410
szavazógép
2010-08-14: Közélet - Fekete Réka:

Nyári óvoda iskolakerülés ellen

A gyermekek rajzolni szeretnek a legjobban
Azok a gyermekek, akik egyáltalán nem jártak óvodába, illetve időközben kimaradtak, nem rendelkeznek a beiskolázás alapvető feltételeivel, készségeivel.
2010-08-14: Közélet - :

Pályázat erdősítésre és faültetésre

Augusztus 16-tól, hétfőtől pályázni lehet az Országos Környezetvédelmi Alapnál faültetésre, erdősítésre, az október 1-jéig tartó kiírásra százmillió lejt fordítanak.