TárcaOmida asszony

2010. augusztus 21., szombat, Közélet
Itt a nagyszerű lehetőség, hogy a híres gyógyítóval, Rozalia asszony unokájával, Omida asszonnyal találkozzon.

A látnoki képességekkel és mágikus erőkkel megáldott Omida asszony, aki megszentelt tárgyakkal és szent növényekkel gyógyít, most az Önök városába érkezett. Omida asszony száz százalékban megmondja a múltat, a jelent, és megjósolja a jövendőt. Omida asszony most minden varázslatos tehetségével az Önök segítségére siet: visszaadja a reményt, feloldja a stresszt és az átkokat, újraegyesíti a családokat, meggyógyítja a fejfájást, szédülést, és kigyógyít eddig gyógyíthatatlannak tűnő betegségekből. Csekély 24 óra alatt megszabadít a bőrbetegségektől, a depressziótól, a meddőségtől, az impotenciától, az alkoholizmustól. Nem kell mást tennie, mint felhívni Omida asszonyt. Már egyetlen alkalommal megold minden problémát.

Lujzika vagyok, vallásos ember, aki hisz Istenben, minden vasárnap templomba járok és imádkozom, ennek ellenére úgy éreztem, hogy az életem zátonyra futott. Egy év leforgása alatt leégett a házunk, ezt követően férjem súlyos betegség miatt a kórházba került, majd nem sokkal később a lányom szenvedett autóbalesetet. Ekkor fordultam Omida asszonyhoz, mivel már több ismerősömön is segített. Nem sokkal a nála tett látogatásom után az életem kezdett rendes kerékvágásba kerülni, a gondjaim pedig megoldódtak.

Borbála vagyok, közgazdász, szomorú volt az életem, mert a gyermekem egy gyógyíthatatlan betegségben szenvedett. Omida asszonyhoz fordultam, aki megígérte, hogy segít rajta. Két aranygyűrűt kellett egy fejkendőbe tennem, hogy a varázslat sikeres legyen. A gyűrűket azóta sem láttam, a gyerekem állapota sem változott. Omida asszony pedig eltűnt, mint a kámfor. Én mégis bízom benne, hogy a gyerekem sorsa jóra fordul.

János vagyok K-ból. Ezer köszönettel tartozom Omida asszonynak, amiért ha bőséget nem is hozott az üzletbe, de a konkurenciám legalább csődbe ment. Veszteséges cégem most is ugyanolyan veszteséges, egyik napról a másikra élek, de a Másik legalább be kellett zárja az üzleteit. Kedvem újra virágzik, a nehézségek ellenére, és én boldog ember vagyok. Hívják bizalommal Omida asszonyt.

Zs. vagyok, Olaszban dolgozom, csak egyszer hívtam Omida asszonyt, és másnap már kibékültem a barátommal.

Maricica vagyok, köszönöm Omida asszonynak, aki ünneplőbe öltöztette a szívemet, s boldogsággal töltött el, és erőt adott, hogy elviseljem az elviselhetetlent azután, hogy az átok szegény uramon beteljesedett.

Kovács D. vagyok, hála és köszönet Omida asszonynak, amiért öt év különélés és cirkuszolás után végre pont került az ügyünkre, és végre-valahára elválasztottak a férjemtől.

O.: Hálás vagyok Omida asszonynak, súlyos betegségem nem stabilizálódott ugyan, de ma legalább kék volt az ég, sütött a nap, és még ha rövid időre is, de megfeledkezhettem minden súlyos problémámról.

Dénes: Bajommal még a Sfântul Ilie-kolostorba is ellátogattam, ahol kis cetlire fel kellett írnom a nevemet meg a kívánságomat, az elmondandó imákért „szimbolikus" összeget, azaz 50 lejt kellett fizetnem, s hogy biztosan teljesüljön, amit kértem, többször is elmondattam az imát. Hazajöttem, de hiába vártam hetekig, mert az illető ugyanolyan egészséges volt, mint azelőtt. Ezért fordultam Omida asszonyhoz, akinek hála és köszönet.

Ottó: Köszönöm Omida asszonynak, hogy megváltozott az életem. Ma reggel elkéstem a munkából, a főnököm kirúgott, hazamentem, a feleségemet a legjobb barátommal találtam az ágyban, bánatosan lementem a kocsmába, patkánymérget szórtam a poharamba, és mialatt ott gondolkodtam, arra járt egy szerencsétlen, és — a figyelmetlenségemet kihasználva — kiitta a poharamat. Most új ember vagyok, boldog, madarat lehetne fogatni velem.

Dana: Elmondom a történetemet. Szerettem volna visszakapni a volt barátomat. Felhívtam Omida asszonyt, annyira hiteles volt, amit mondott, hogy elküldtem a pénzt. Miután egy hét eltelt, a jósnő még egy bizonyos összeget kért, arra hivatkozva, hogy problémák merültek fel a szertartásban. Azt is elküldtem, de kishitű voltam, most már belátom. Újból vártam egy hetet, de nem volt tovább türelmem, felhívtam, ám a telefonja ki volt kapcsolva. Többször próbáltam elérni, de sikertelenül, e-mailt is írtam, arra sem reagált. Most már belátom a tévedésemet, és hálás vagyok a sorsnak és a Sors intő kezének, Omida asszonynak, aki ezáltal tett próbára engem, mert megtanított arra, hogy tűrjek, és hogy kitartó legyek, és hogy soha ne veszítsem el a reményt. Tegnaptól új barátom van, és köszönöm Neki, hogy minderre az ő kivételes bölcsességével rávezetett.

P.: Ma reggel anyósomat megkötözték, száját kipöckölték, késő este így találtak rá a szomszédok a saját lakásában. Hálás vagyok Omida asszonynak, aki azt tanácsolta, hogy szerdán egész nap ne mozduljak ki otthonról.

Kondor Balázs vagyok, ma fizetésemelést kértem a főnökömtől, aki a következőket mondta: „Én eleget erre, eleget arra... Kinek jobban, mint neked? De értsd meg, ember, hogy izé..." Hálás vagyok Omida asszonynak, aki a mondat értelmét megfejtette.

Kelemen: Egyik éjjel álmomban a következőt súgta nekem egy bankkisasszonynak öltözött Szépasszony: „Gratulálunk, ön nem nyert. Ma sem nyert. Ne is számítson rá, hogy a büdös életben nyerni fog." Köszönöm az álomfejtő asszonynak... Azóta elmúlt a játékszenvedélyem.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1393
szavazógép
2010-08-21: Közélet - Kuti János:

Hinni vagy nem hinni?

Az embereket mindig foglalkoztatták a nagy sorskérdések. Az olyanok, hogy: lenni vagy nem lenni, enni vagy nem enni, hinni vagy nem hinni?
2010-08-21: Közélet - Paizs Tibor:

Erdélyi prikulicsok (5.)

A Ceauşescu-rendszer meglopott nemzedéke mára szülővé, nagyszülővé nemesedett. Most az unokákon lenne a sor.