Elhalálozás

2010. augusztus 23., hétfő, Elhalálozás

Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a drága jó férj, édesapa, nagytata, testvér, após és rokon, a feldobolyi születésű

id. BACSÓ GYULA

életének 66. évében türelemmel viselt, hosszas betegség után hirtelen elhunyt.

Szeretett halottunktól 2010. augusztus 24-én 15 órakor veszünk végső búcsút a sepsiszentgyörgyi vártemplomi református temető ravatalozóházában.

Emléke örökké szívünkben él.

A gyászoló család

6491

Köszönetnyilvánítás

A gyászban megrendült Matekovits és Korodi család őszinte köszönetét fejezi ki mindazoknak, akik szeretett halottunk, KORODI HAJNALKA elvesztésekor mellettünk álltak, szóban, írásban, üzenetben vigasztaltak, nagy bánatunkban osztoztak velünk.

A gyászoló család

6490

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága halottunk, KANYÓ MIHÁLYNÉ BACONI MARGIT temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, fájdalmunkban osztoztak. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Gyászoló családja

4236356

Megemlékezés

Fájó szívvel emlékezünk a csernátoni születésű kézdivásárhelyi BEKE (BADI) ROZÁLIÁRA halálának negyedik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Gyermekei és azok családja

2394

Arany volt a szíve, munka az élete, Isten hívta, mert szerette. Soha el nem múló szeretettel emlékezünk MOLNÁR PÉTERRE, akit egy éve a kegyetlen halál elragadott közülünk. Pihenése legyen csendes.

Anyósa, sógornője, sógora, és azok családja

6492

Fájó szívvel emlékezünk a drága jó férjre, édesapára, a sepsiszentgyörgyi születésű MOLNÁR PÉTERRE halálának első évfordulóján. Nincs a napnak egyetlen órája, hogy ne gondolnánk fájó szívvel rá. Tudjuk, hogy nem jöhet, mégis egyre várjuk, enyhíti hiányát, ha álmainkban látjuk. Az ész megérti, de a szív soha, ha egyszer mi is oda megyünk, ahol ő van. Nyugodj békében.

Özvegyed, Elizke, fiaid, Szilárdka és Péterke

6493

Könnyes az út, mely sírodhoz vezet, virágot viszünk egy néma sírra, de ezzel őt már nem hozhatjuk vissza. Míg köztünk voltál, nagyon szerettünk, hiányzol nekünk, soha nem feledünk. Fájó szívvel emlékezünk drága jó testvérünkre, a sepsiszentgyörgyi MOLNÁR PÉTERRE, aki egy éve hirtelen távozott közülünk. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Szerető testvérei és azok családja

6494

Szívem mély fájdalmával emlékezem drága gyermekemre, MOLNÁR PÉTERRE halálának első évfordulóján.

Halálába soha bele nem nyugvó édesanyja

6495

Annyira akartam élni, a betegséget legyőzni, búcsúztam volna tőletek, de erőm nem engedett, így búcsú nélkül szívetekben élhetek. Szomorú szívvel emlékezünk a bodoki PÁL IMRÉRE halálának második évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Szerettei

6489

Szívem mély fájdalmá­val emlékezem MOLNÁR TIBORRA halálának ötödik évfordulóján. Pihenj békében, drága testvérem.

Mária és családja

4236265

Fájó szívvel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi SÁNTA ERZSÉBETRE halálának első évfordulóján. Pihenése legyen csendes.

Szerettei

4236347

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1396
szavazógép
2010-08-23: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Levéltári kiállítás Sepsiszentgyörgyön
A Székely Nemzeti Múzeum és a Gyulafehérvári Főegyházmegyei Levéltár szervezésében augusztus 27-én 18 órától kerül sor a Vedd ezeket az iratokat... című levéltári kiállítás sepsiszentgyörgyi megnyitójára a Székely Nemzeti Múzeum Lovagtermében.
2010-08-23: Sport - Áros Károly:

Domaházi János nem lankad (Autósport)

A kovásznai sportélet fáradhatatlan ,,motorja", Domaházi János, úgy tűnt nekem, megnyugodott, hiszen a városnak újra van csapata a megyei labdarúgás felsőházában, van stadionja, szombattól pedig minden második héten futballmérkőzése. Úgy tűnt — aztán kiderült, hogy tévedtem, Domaházi nem nyugodt.