Elhalálozás

2010. augusztus 24., kedd, Elhalálozás

Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett nagytata, dédnagytata, testvér, apatárs, keresztapa, unokatestvér, sógor, rokon, jó szomszéd és ismerős, az illyefalvi születésű sepsiszentgyörgyi

LENGYEL GÉZA

a kereskedelmi vállalat volt sofőrje

életének 80. évében hosszú betegség után hirtelen elhunyt.

Végső nyugalomra augusztus 24-én 16 órakor helyezzük a közös temető ravatalozóházából.

Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.

A gyászoló család

4236417

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy

LAZAR ELENA

42 éves korában hirtelen elhunyt.

Temetése 2010. augusztus 24-én, kedden 14 órakor lesz a közös temető ravatalozóházától.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

4235086

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy szeretett testvérünk,

özv. KOVÁCS ERZSÉBET

szül. FEJÉR

életének 87. évében csendesen elhunyt.

Temetése augusztus 25-én, szerdán 14 órakor lesz a kovásznai ravatalozóháztól.

A gyászoló család

4236398

Köszönetnyilvánítás

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága halottunk, özv. GÁBOR LAJOSNÉ HÉJJA ERZSÉBET temetésén részt vettek, segítséget és vigaszt nyújtottak, sírjára virágot helyeztek.

Gyászoló családja

4235080

Megemlékezés

Minden évben eljön a nap, mely számunkra fájó emlék marad. Kilenc éve már, hogy itthagytál, számunkra pótolhatatlan maradtál. Könnyes szemmel emlékezünk a középajtai BENKŐ ÁRON ADYRA. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Szerettei

1052/b

Fájó szívvel emlékezünk szeretett testvérünkre, TELEKI PÁL ANDRÁSRA, aki egy éve távozott szerettei köréből. Emléke legyen áldott.

Testvérei

4235083

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a szárazajtai id. NAGY SÁNDORRA halálának tizenötödik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Özvegye, gyermekei és azok családja

4235090

Fájó szívvel emlékezünk MAJOS KÁROLYNÉ LORENCZ IDÁRA halálának tizennegyedik évfordulóján. Emléke legyen áldott.

Özvegye és szerettei

4236371

Fájó szívvel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi BUNA MAGDOLNÁRA, akit ma hét éve kísértünk utolsó útjára. Pihenése legyen csendes.

Szerettei

4236386

Szívemben őrizlek, lelkemben élsz most és mindig, hiányod fájdalom, minden könny vigasz. Örök a perc, de az élet nem az, minden éjszaka és hajnal véget ér, s míg szívünk dobban, Te örökre benne élsz. Kegyelettel emlékezünk BAJKÓ TÍMEA ANNAMÁRIÁRA halálának kilencedik évfordulóján. Emléked legyen áldott.

Anya és nővéred

4236402

Pihen a szív, mely élni vágyott, pihen a kéz, mely dolgozni imádott. Fájó szívvel emlékezünk az árapataki DERZSI ESZTERRE, aki hét éve hirtelen távozott közülünk. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Hozzátartozói

4236406

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1381
szavazógép
2010-08-24: Sport - :

Sport

Dobogón a Motor Sonic pilótái
A hét végén Gyulafehérváron az autósok országos hegyi gyorsasági futamára került sor. Sepsiszentgyörgyöt a Sonic Motor Sport két pilótája, Szabó Csongor és Marcus Andreoiu képviselte.
2010-08-24: Közélet - Hecser László:

Értékek mentén (Fiatalok a nemzetpolitikában)

Tőkés László EP-képviselő az Országos Dávid Ferenc Ifjúsági Egylet (ODFIE) által Vargyason szervezett konferencián a fiatalok nemzetpolitikában és közösségszervezésben betöltött szerepéről beszélt. Mint mondotta, az új nemzedéknek el kell kerülnie, hogy koravénné váljék, s az igazsággal szemben megalkudjék, hagyja, hogy az értékeket elnyomják az érdekek. Az ODFIE évek óta kifejtett munkájáról azt mondotta, reformátusként is nemes irigységgel szemléli az unitárius ifjak kitartó tevékenységét.