Mexikói lány a világszépe

2010. augusztus 25., szerda, Magazin

Az idei Miss Universe szépségversenyt, amelyet ezúttal az Egyesült Államokban, a Las Vegas-i Mandalay Bay Hotelben rendeztek meg, hétfő este mexikói lány nyerte meg.

A 22 éves, barna hajú Jimena Navarrete a finálé öt főre szűkült mezőnyé­ben Jamaica, Ausztrália, Ukrajna és a Fülöp-szigetek legszebb lányát utasította maga mögé. Az első udvarhölgy a 24 éves Yendi Phillipps, Jamaica szülöttje lett, míg a második udvarhölgy címét a 19 éves Jesinta Campbell, Ausztrália szépségkirálynője szerezte meg. Navarrete fejére a tavalyi győztes, a venezuelai Stefania Fernández tette fel a koronát.

Helyi idő szerint hétfőn késő este hirdettek eredményt, amely nagy meglepetésekkel is szolgált a televíziók élő műsorát világszerte követő millióknak. Így például már a selejtezőben búcsúzni kényszerült Venezuela és az Egyesült Államok szépségkirálynője, noha sokan tippeltek arra, hogy a befutók között lesz a venezuelai leány. Az idei, immár 59. versenyen 83 ország képviselője indult, köztük Babinyecz Tímea Magyarországról és Oana Paveluc Romániából.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1370
szavazógép
2010-08-25: Magazin - József Álmos:

Régi dicsőségünk…

Barabás Lajos bátyánk szomorú távozásával s megyei labdarúgásunk több mint siralmas állapotának feledtetési próbálkozásai (?) miatt a múlt sikerei óhatatlanul ismét előtérbe nyomulnak.
2010-08-25: Magazin - :

A világ legnagyobb felbontású körpanorámás fotója

A világ legnagyobb felbontású, 71,3 milliárd pixeles körpanorámás fotója Budapestet ábrázolja.