Elhalálozás

2010. szeptember 11., szombat, Elhalálozás

Mély fájdalommal, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk, hogy a drága jó édesanya, feleség, testvér, nagymama, anyós, anyatárs, sógor­asszony, szerető rokon és jó szomszéd,
BENEDEK ENDRÉNÉ SZÁSZ ILONA MÁRIA
életének 59., házasságának 37. évében rövid szenvedés után csendesen elhunyt.
Családját szerető szíve megszűnt dobogni, de kedvessége és ragaszkodása örök­re megmarad szerettei szívében.
Drága halottunk földi maradványait 2010. szeptember 12-én délután 3 órakor helyezzük örök nyugalomra a családi háztól a köpeci temetőben.
A gyászoló család


1083/b

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy drága édesanyánk,
RÁDULY ROZÁLIA
(szül. FAZAKAS)
volt dohánygyári alkalmazott
87 éves korában hosszas szenvedés után elhunyt.
Temetése 2010. szeptember 12-én 17 órakor lesz a közös temető ravatalozóházától.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
Szerettei

6541

Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy a drága jó gyermek, testvér, keresztapa, jó barát,
TIMÁR ANDRÁS JÓZSEF
életének 39. évében 2010. szeptember 9-én hirtelen elhunyt.
Temetése 2010. szeptember 11-én, szombaton 15 órakor lesz a katolikus temetőben.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
Gyászoló családja

4237038

Részvétnyilvánítás
A Kovászna megyei ügyész­ség munkaközössége őszinte részvétét fejezi ki Igyártó Dezsőnek leánya elhunyta alkalmából.

du.


Megemlékezés
Mély kegyelettel és fájdalmas hiányérzettel állunk meg egy néma sír mellett, mely tizenegy éve magába zárta a baróti ifj. TÉGLÁS JÓZSEF CSABA geológus mérnököt. Nemes szíve megszűnt dobogni, de emberséges magatartása és szeretete bennünk örökké élni fog. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei

4236812

Fájó szívvel emlékezünk a drága jó férjre, édesapára, nagytatára, a sepsiszentgyörgyi id. PREZSMER GYÖRGY­RE halálának harmadik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei

4236935

Egy pillanat volt, és megállt a szíved, melyben nem volt más, csak jóság és szeretet. Panaszszó nélkül befelé könnyeztél, búcsúzás nélkül, hirtelen elmentél. Soha el nem múló fájdalommal emlé­kezünk a sepsiszentgyörgyi BLÉGA DEMETERRE halálának első évfordulóján. Pi­henése legyen csendes.
Özvegye, Éva

4236945

Szívünk mély fájdalmával és soha el nem múló szeretettel emlékezünk a komol­lói születésű SYLVESZTER MIKLÓSRA halálának első évfordulóján. Nyugalma legyen csendes, emléke áldott.
Özvegye és családja

4236968

Csak egy perc volt, egyetlen pillanat, egy élet omlott össze azalatt. Fájdalommal emlé­kezünk MUREŞAN (BIRÓ) TERÉZRE, aki hat hónapja távozott szerettei köréből. Pihené­se legyen csendes, emléke áldott.
Édesapja és testvére

4236960


Fájó szívvel emlékezünk a kö­kösi id. PRÉDA JÁNOSRA halálának második évfordulóján.
A gyászoló család

4237039

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1393
szavazógép
2010-09-11: Sport - :

Sport

Sok sikert, kézilabdázók!
Elérkezett a régen várt pillanat: újra bajnoki pontokért játszhatnak kézilabdázóink — a fiúk ma Alexandrián lépnek pályára, a leányok vasárnap 11 órakor a Szabó Kati Sport­csar­nokban a Râmnicu Vâlcea-i Naţional (lényegében egy Olimpiai Központ csapata) együttesét fogadják. Nem egy-egy 2x30 perces séta kedvéért lépnek pályára, hanem a tisztes helytállás szándékával. E
2010-09-11: Gazdaság - :

Nagy világválságok: nincs új a nap alatt

Az 1929-ben kezdődött válság négy éve alatt a Dow Jones tőzsdeindex értékének 90 százalékát vesztette el — írja a Die Zeit —, ez talán a legjobban jellemző adat a tőkepiacok iszonyatos veszteségeire. A reálszférában az USA ipari termelése a felére csökkent, a világkereskedelem pedig kétharmadával esett vissza.