Elhalálozás

2010. szeptember 14., kedd, Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy
KALA LAJOSNÉ
SZEKERES BORBÁLA
életének 86. évében hosszas betegség után elhunyt.
Temetése 2010. szeptember 15-én 16 órakor lesz a sepsiszentgyörgyi közös temető ravatalozójából.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
Hozzátartozói
1084/b


Mély fájdalommal tudatjuk, hogy az illyefalvi születésű kökösi
PULUGOR MIHÁLY
életének 68. évében váratlanul elhunyt.
Temetése 2010. szeptember 14-én, kedden 14 órakor lesz a kökösi családi háztól.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
4237083

Megemlékezés

Megpihent egy szív, mely élni vágyott, pihen a két kéz, mely dolgozni imádott. Imádta családját, mindenkit szeretett, az volt boldogsága, ha örömet szerzett. Arany volt a szíve, munka az élete, a jó Isten hívta, mert nagyon szerette. Soha el nem múló szeretettel és fájdalommal emlékezünk a gidófalvi id. VITÁLYOS BÉLÁRA halálának hatodik hetében. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Bánatos özvegye, három szeretett gyermeke
és azok családja
6550

Szomorúan emlékezünk ifj. MOLDVAI ERNŐRE (ÖCSY) halálának első évfordulóján. Nagyon hiányzol, Öcsy! Örök álmod legyen békés, nyugalmad csendes.
Jancsi bátyáék, unokatestvéred, Zsuzsa és családja, keresztlányod, Abigél
6547

Halálának első évfordulóján fájó szívvel emlékezünk ELEKES BALÁZS nyugalmazott tanítóra. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
6542

Fájdalommal emlékezünk a rétyi id. CSŐSZ ANDRÁSNÉ VARGA MÁRIÁRA halálának nyolcadik évfordulóján. Emlékét szívünkben örökre megőrizzük.
Szerettei
4236824

Minden évben eljön a nap, mely számunkra fájó emlék marad. Egy éve már, hogy itthagytál, számunkra pótolhatatlan maradtál. Hiába borult rád a temető csendje, szívünkben élni fogsz mindörökre. Könnyes szemmel emlékezünk SZABÓ JULIANNÁRA, akit egy éve kísértünk utolsó útjára.
Gyászoló családja
4237052

"Zöld csillag kint az égen, a csónak partot ért, hideg csendben fekete minden, legyen az álmod, legyen az álmod szép." (P Mobil) Szeretettel emlékezünk ifj. MOLDVAI ERNŐRE (Öcsire) halálának első évfordulóján.
Családja
4237060

Fájó szívvel emlékezünk az albisi id. VIZSULY LAJOSRA halálának harmadik évfordulóján. Emléke legyen áldott, nyugalma csendes.
Hozzátartozói
4237061

Mély fájdalommal emlékezünk BENEDIC ANDREIRE halálának hetedik évfordulóján.
Özvegye és két lánya
4237082

Üres lett az udvar, csendes a ház, hiányzol közülünk, s ez nagyon fáj. Arany volt a szíve, mun­ka az élete, Isten hívta, mert szerette. Soha el nem múló szeretettel és fájdalommal em­lé­kezünk a középajtai id. KOVÁCS MIHÁLYRA, aki egy éve távozott szerettei köréből.
Szerettei
6702

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1375
szavazógép
2010-09-14: Magazin - :

Zömök sárkány

Új, ragadozó dinoszauruszfaj maradványaira bukkantak helyi magyar és amerikai kutatók Romániában. A Balaur bondoc, azaz ,,zömök sárkány" névre keresztelt, viszonylag kis termetű, ámde rend­kívül erős állat körülbelül 70 millió évvel ezelőtt élhetett a mai Románia területén, amely annak idején a magasabb tengerszint miatt szigetvilág volt — derül ki az amerikai tudományos akadémia folyóiratában (Pro­ceedings of the National Aca­demy of Science) megjelent tanulmányból.
2010-09-14: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Könyvbemutató
Baróton Erdővidék Múzeu­má­nak Kászoni Gáspár Termé­ben ma 19 órakor Veres Emese néprajzkutató, a Magyar Rá­dió munkatársa bemutatja Mikor Oláhország háborút izene — A barcasági csángók kálváriája című kötetét.