TeremlabdarúgásA KSE a második, a Sepsi FC a nyolcadik

2010. szeptember 16., csütörtök, Sport

Mint ismeretes, felemásra sikeredett a háromszéki csapatok debütálása a teremlabdarúgó-bajnokság 2010—2011-es évadában.

A kézdivásárhelyi alakulat hazai pályán könnyedén verte meg a Keresztvári Intert, a Sepsi FC pedig az utolsó pillanatban kapott ki Galacon. A pontvadászat első fordulójában a címvédő Maros­vásárhelyi City’US egyszerűen leiskoláztatta Focşani-t, a bajnoki babérokat dédelgető Concordia Chiajna pedig csak döntetlent ért el hazai pályán. Az utolsó pillanatban összeálló Székelyudvarhelyi SE az újonc Alexandria otthonában vendégszerepelt volna, de halasztást kértek, és a találkozót október 6-án pótolják be. Lássuk az eredményeket: Marosvásárhelyi City’US—Focşani 10—0, Concordia Chiajna—Kolozsvár 3—3, KSE—Keresztvár 12—3, Galaci United—Sepsi FC 6—5. Egy mérkőzés után három hárompontosa van a küzdelemsorozatnak: első a marosi gárda (10—0), második a kézdivásárhelyi alakulat (12—3) és harmadik Galac (6—5). A Sepsi FC nyolcadik nulla ponttal. (t)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1387
szavazógép
2010-09-16: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Városünnep
Barót Polgármesteri Hiva­tala pénteken 11.30 órától ünnepséget szervez a város és a magyarországi Zirc testvérvárosi kapcsolatának 20. jubileumára.
2010-09-16: Sport - :

MTB Marathon 2 (Kerékpározás)

A sepsiszentgyörgyi Alpinsport Egyesület újabb versenyt szervez, ezúttal a kerékpározás szerelmeseinek.