Elhalálozás

2010. szeptember 17., péntek, Elhalálozás

Összetört szívvel, de Isten akaratát elfogadva tudatjuk, hogy a drága jó férj, édesapa, nagyapa, após, testvér, sógor, apatárs,
TÓTH PÁL
nyugalmazott tanító
életének 84. évében hosszú szenvedés után visszaadta lelkét Teremtőjének.
Temetése 2010. szeptember 18-án 14 órakor lesz Var­gyason.
A gyászoló család
4237212


Fájó szívvel tudatjuk, hogy édesanyánk, az ozsdolai születésű sepsiszentgyörgyi
özv. SZABÓ LAJOSNÉ
ZSÖGÖN ÁGNES VERONKA
életének 89. évében csendesen elhunyt.
,,Mert én tudom, hogy az én megváltóm él, és utoljára az én porom felett megáll." (Jób 19:24)
Temetése 2010. szeptember 18-án 15 órakor lesz a közös temetőben.
A gyászoló család
4237233

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a drága jó édesapa, nagytata, após, testvér, sógor, apatárs, keresztapa, koma, rokon, barát és jó szomszéd,
DEÁK KÁLMÁN
életének 82. évében visszaadta lelkét Teremtőjének.
Drága halottunk földi maradványait 2010. szeptember 18-án 14 órakor helyezzük örök nyugalomra a cófalvi családi háztól.
A gyászoló család
4237269

Részvétnyilvánítás

A Gecse család őszinte részvétét fejezi ki Finta Dórának testvére elhunyta alkalmából.
6708

Köszönetnyilvánítás

Köszönetünket fejezzük ki mindazoknak, akik drága halottunk, MEGYESI LÁSZLÓ temetésén részt vettek, fájdalmunkban osztoztak. Külön köszönet dr. Bács Angélának, dr. Tompa Györgynek és Szé­kely Mihálynak.
Szerettei
4237238

Megemlékezés


Fájó szívvel emlékezünk a zoltáni NAGY ISTVÁNRA halálának hatodik évfordulóján. Áldott emlékét szívünkben megőrizzük.
Szerettei

4237217


Szomorú szívvel emlékezünk a hat hónapja elhunyt sepsimagyarósi id. KÓNYA ZOLTÁNRA. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
4237222


Örök hiányát érezve emlékezünk a szentkatolnai id. BARTOS ISTVÁNRA halálának harmadik évfordulóján. Jósága, szeretete mindig élni fog szívünkben.
Bánatos özvegye, fia, lánya, veje, menye és négy unokája
2416


A múltba visszanézve valami fáj, valakit keresek, aki nincs már. A lelked, mint a szellő, csendesen messze szállt. Szí­vem­ben a helyed nem pótolja senki más. Szomorúan emlékezünk id. POZNA SÁNDORRA halálának negyedik évfordulóján.
Bánatos özvegye,
fiai, Sanyika és Liviu
4237054


Csendes lett az udvar, üres a ház, hiányzol közülünk, s ez nagyon fáj. Hiába várunk, elmentél örökre, sírodon a virág a szeretet jele. Kimegyünk sírodhoz, elsuttogjuk százszor, drága édesapánk, de nagyon hiányzol. Fájó szívvel emlékezünk a sepsibesenyői ifj. PÁL ERNŐRE, aki életének 39. évében hat hete távozott szerettei köréből. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerető özvegye, gyermekei, Arnold és Anita, édesapja, testvére és családja
6703


Kegyelettel emlékezünk a rétyi PAPP ANTALRA halálának ötödik évfordulóján. Em­léke legyen áldott.
Szerettei
6710


Kegyelettel emlékezünk SZELES JÓZSEFNÉ FŰRÉSZ GABRIELLÁRA halálának második évfordulóján. Akik ismerték, szerették, tisztelték, áldozzanak egy percet emlékének. Nyugodjék békében.
Hozzátartozói
4237161


Ma három éve volt életünk legszomorúbb napja, amikor búcsú nélkül, hirtelen eltávozott családja köréből a zaláni KIRÁLY BÉLA. Fáradtságot nem ismerve dolgozott és alkotott. Itthagyott emléke számunkra örök. A jó Isten adjon örök nyugalmat neki.
Összetört szívű családja
és testvérei
4237171


Kegyelettel, fájó szívvel emlékezünk TÉGLÁS MARGITRA (szül. KURTA), aki négy éve távozott szerettei köréből. Hiányát egy életen át érezni fogjuk.
Szerettei
4237207


Elmúlt egy év, és eljött az a nap, amely számunkra fájó emlék marad. Hozzád már csak a temetőbe megyünk, hogy sírodra virágot tegyünk, és szomorúan rád emlékezzünk, mert csak egy dolog van, ami a sírig vezet, szívünkben az örök emlékezet. Ha­lálának első évfordulóján fájó szívvel emlékezünk az árapataki id. KOVÁCS ANDRÁS­RA. Isten adjon neki csendes nyugalmat.
Szerettei
4237280

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1393
szavazógép
2010-09-17: Közélet - Mózes László:

Kevesebb, így drágább a pityóka

Mintegy felét takarították be a háromszéki burgonyatermésnek, az eddigi adatok egyelőre kisebb terméskiesést mutatnak, mint a 20—25 százalék, amire a megyei mezőgazdasági igazgatóság korábban számított.
2010-09-17: Közélet - :

Megvan a nyugdíjtörvény

A nyugdíjkorhatár mind a férfiak, mind a nők esetében 65 év lesz 2030-tól, a nyugdíjpont értéke nem növekszik, az eddig kirívóan magas nyugdíjban részesülő közalkalmazottakat pedig az egységes nyugdíjazási rendszerbe sorolják, megszüntetve kiváltságaikat — ezek a fő pontjai a képviselőház által megszavazott nyugdíjtörvénynek.