Ruhámat a ruhádért

2010. október 1., péntek, Közélet

A kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület a polgármesteri hivatal sportirodájának támogatásával a sportcsarnokban megszervezte harmadik Ruhámat a ruhádért nevű rendezvényét, melyen több mint harmincan vettek részt: cseréltek, ruhaneműt adományoztak, vagy csak nézelődtek, élvezték a rendezvény egyedi hangulatát.

Olyan résztvevő is akadt, aki negyvenkét ruhával szállt be a cserebere-vásárba. Akik nem tudták vagy nem akarták elcserélni ruhájukat, felajánlhatták a rászorulók részére. Az összegyűjtött tizenhárom zsák ruhát a Zöld Nap Egyesület önkéntesei október elején a szegény családoknak továbbítják. Az akciót decemberben folytatják. (Iochom)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1387
szavazógép
2010-10-01: Közélet - :

Elektromos lomtalanítás

Újra régi, hasznavehetetlen elektromos és elektronikus készülékeket gyűjtenek össze a hét végén Háromszéken. Ma 35 vidéki településről és Barót­ról, holnap pedig a megye további négy városából gyűjtik a kacatot, és szállítja telephelyére a hulladékgazdálkodással fog­lal­kozó bákói Environ egyesület.
2010-10-02: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Szoboravatás, kiállítás, könyvbemutató
A Képzőművészet Éve Há­romszéken keretében vasárnap 17 órakor Sepsiszent­györgyön a Gyárfás Jenő Képtár előtt felavatják Vargha Mihály szobrászművész Gyár­fás Jenő-szobrát. Beszé­det mond Antal Árpád polgármester.