Elhalálozás

2010. október 9., szombat, Elhalálozás

Elhalálozás
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a csíkpálfalvi születésű gidófalvi
özv. SERESTER BÉLÁNÉ
BAKÓ ERZSÉBET
életének 90., özvegységének 40. évében hosszas szenvedés után elhunyt.
Drága halottunk földi maradványait 2010. október 9-én 14 órakor helyezzük örök nyugalomra a gidófalvi református temetőben.
Emléke legyen áldott, nyugalma csendes.
Ezen értesítés gyászjelentőül is szolgál.
A gyászoló család

4238058

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, testvér, anyós, nagymama, dédnagymama és rokon, a székelytamásfalvi születésű
özv. BOGA BÉLÁNÉ
TUSA EMÍLIA
életének 77. évében hosszas szenvedés után csendesen elhunyt.
Temetése 2010. október 10-én 14 órakor lesz az aldobolyi családi háztól.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Gyászoló családja
6660
Mély fájdalommal és megrendült szívvel tudatjuk, hogy a drága jó férj, apa és nagyapa, a zalánpataki születésű sepsiszentgyörgyi
PRÉDA ANDRÁS
életének 55. évében hirtelen elhunyt.
Temetése 2010. október 10-én 15 órakor lesz a közös temetőben katolikus szertartás szerint.
Részvétfogadás a temetés napján 14 órától.
A gyászoló család
4238070
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy az árkosi
MÁTHÉ FERENC
életének 56. évében tragikus körülmények között elhunyt.
Temetése 2010. október 10-én 14 órakor lesz az árkosi temetőben.
Pihenése legyen csendes, emléke ádott.
A gyászoló család
4238065
Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy a drága jó édesanya, testvér, nagymama, dédnagymama, anyós, sógornő, keresztanya, komaasszony, unokatestvér, rokon és szomszéd,
özv. NAGYOLÁH JÁNOSNÉ
GAJDÓ SAROLTA
szerető szíve életének 73. évében, özvegységének hetedik hónapjában türelemmel viselt szenvedés után 2010. október 8-án megszűnt dobogni.
Drága halottunk földi maradványait 2010. október 10-én 15 órakor helyezzük örök nyugalomra a családi háztól az alsócsernátoni temetőben a római katolikus egyház szertartása szerint.
A gyászoló család
2548


Köszönetnyilvánítás
Hálás szívvel mondunk köszönetet mindazoknak, akik a középajtai születésű sepsiszentgyörgyi id. HENDRIK GYULÁT utolsó útjára elkísérték, sírjára virágot helyeztek, részvétükkel mély fájdalmunkban osztoztak.
Gyászoló családja
4238011


Megemlékezés
Megpihent egy szív, mely élni vágyott, pihen a két kéz, mely dolgozni imádott. Imádta családját, mindenkit szeretett, az volt boldogsága, ha örömet szerzett. Arany volt a szíve, munka az élete, a jó Isten hívta, mert nagyon szerette. Soha el nem múló szeretettel és fájdalommal emlékezünk a kézdivásárhelyi KONDOROSSY TIBOR SÁNDORRA, akit egy éve kísértünk utolsó útjára. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
2439
,,Annyira akartam élni, a betegséget legyőzni, búcsúztam volna tőletek, de erőm nem engedett, így búcsú nélkül szívetekben tovább élhetek." Szomorúan emlékezünk arra a napra, amikor édesanyánk, BITAI MÁRIA egy éve, édesapánk, BITAI ZOLTÁN egy éve és két hónapja örökre itthagyott bennünket.
Örökké bánatos lányuk, családja és fiuk
4238071
Megtört szívvel emlékezünk a gidófalvi születésű FAZAKAS BÉLÁRA halálának nyolcadik évfordulóján. Nyugalma legyen csendes, emléke áldott.
Gyászoló szerettei
4237899
Kegyelettel és szomorú szívvel emlékezünk a kálnoki születésű árkosi özv. KOCSIS SÁNDORNÉ NYESŐ IRMÁ­RA halálának első évfordulóján. Áldott legyen emléke, mely szívünkben örökké élni fog.
Szerettei
4238010
Fájó szívvel emlékezem a sepsiszentgyörgyi SZÉKELY SÁNDORRA.
Özvegye, Székely Margit
4238037
Mély fájdalommal és megtört szívvel emlékezünk a ma hat hete elhunyt bodoki id. SÁNDOR KÁROLYRA. Pihe­nése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
4238052
Fájó szívvel emlékezünk a kökösi SIGMOND ÖDÖNRE halálának első évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Özvegye, két leánya, két unokája és veje
4238069

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1379
szavazógép
2010-10-09: Sport - :

Sport

Metabond Sugás Kupa
Vasárnap a Sugásfürdő felé vezető utat a versenyautók veszik birtokukba, a sepsiszentgyörgyi Auto Crono Sport­egyesület szervezésében itt kerül sor a regionális hegyi gyorsasági verseny első futamára. A küzdelemsorozat, így a holnapi megmérettetés is profi és amatőr pilótáknak szól.
2010-10-09: Magazin - :

Mario Vargas Llosa, a sokhangú író

Jó és teljesen jogos döntésnek tartja a budapesti Cervantes Intézet igazgatója, hogy Mario Vargas Llosának ítélték az idei irodalmi Nobel-díjat. Javier Pérez Bazo büszke az általa személyesen is ismert perui író kitüntetésére.