Elhalálozás

2010. október 18., hétfő, Elhalálozás

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a hidvégi születésű
ERDŐ MARGIT
(szül. RADUCZ)
életének 54. évében hosszas betegség után visszaadta lelkét Teremtőjének.
Drága halottunk földi maradványait 2010. október 19-én 15 órakor helyezzük örök nyu­galomra a sepsiszentgyörgyi szemerjai új református temetőben.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
Nyugalma legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
6676

Köszönetnyilvánítás


Hálás köszönetünk mindazoknak, akik drága halottunk, SUGÁR ANNA-MÁRIA temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, fájdalmunkban osztoztak.
A gyászoló család
6677


Megemlékezés


Egy pillanat volt, és megállt a szíve, melyben nem volt más, csak jóság és szeretet. Fájó szívvel emlékezünk a kovásznai BUTYKA FERENC­RE halálának második évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Bánatos családja
2809


Minden évben eljön a nap, mely számunkra fájó emlék marad. Négy éve már, hogy itthagytál, számunkra pótolhatatlan maradtál. Könnyes szemmel emlékezünk a zágoni id. RÁCZ IMRÉRE. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4238198


Szomorú szívvel emlékezünk a vargyasi születésű rétyi BORBÁTH LAJOSRA, aki ma három éve távozott szerettei köréből. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4238277

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1443
szavazógép
2010-10-18: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Könyvebmutató
* A kézdivásárhelyi Vi­gadóban ma 18 órától bemutatják Fekete Vince Védett vidék című verseskötetét. A könyvet dr. Borcsa János méltatja, verseket ad elő Csapó György, a Kézdivásárhelyi Városi Szín­ház társulatvezetője és Nagy-Babos Tamás, a Nagy Mózes Gimnázium magyartanára.
2010-10-18: Sport - :

Kosárlabda

Menetel a Sepsi BC
Újabb fölényes győzelemmel erősítette meg vezető helyét a Sepsi BC női kosárlabdacsapata. Veres Attila együttese tegnap Kolozsváron 86:48-ra győzött a helyi Universitatea gárdája ellen. A háromszéki csapat az első perctől egyértelműsítette fölényét, és valamennyi negyedet nyerve győzött. A siker már ma folytatódhat, hiszen 15.30 órától Nagyvára­don lép pályára a Sepsi BC. (részletek a 4. oldalon)