Elhalálozás

2010. október 28., csütörtök, Elhalálozás

Elhalálozás
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett feleség, édesanya, anyós, nagymama, testvér és rokon,
ANTAL ERZSÉBET
(szül. LUPÁN)
életének 74. évében 2010. október 24-én súlyos betegségben elhunyt.
Hamvait Mosonmagyaró­váron helyezzük örök nyugalomra kívánsága szerint.
Engesztelő gyászmisét szülőfalujában, Kézdimartono­son tartunk.
A gyászoló család

4238668

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a sepsiszentgyörgyi
MOLNÁR IMRE
életének 53. évében hirtelen elhunyt.
Temetése 2010. október 28-án 15 órakor lesz a katolikus temetőben.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
1153/b
Megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett feleség, édesanya, anyós, nagymama, testvér, rokon és szomszéd,
TANKÓ MÁRIA
(Margitka)
életének 64., házasságának 45. évében türelemmel viselt betegség után elhunyt.
Temetése 2010. október 29-én, pénteken 14 órakor lesz a közös temetőben katolikus szertartás szerint.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
Gyászoló szerettei
4238671


Megemlékezés
Lelked, mint egy galamb, csendesen messze szállt, hiába keres könnyes szemünk, már sehol sem talál. A fájdalmat leírni nem lehet, csak letörülni a könnyeket. Fájó szívvel emlékezünk a kökösi KÁSLER IRMÁRA, akit ma hat hónapja kísértünk utolsó útjára.
Bánatos szülei, testvérei és azok családja
7004
Fájó szívvel, soha el nem múló szeretettel emlékezünk a vargyasi id. DIMÉNY ISTVÁNRA halálának 16. évfordulóján. Nyugodjék békében.
Szerettei
1152/b
,,Feledni valakit lehetetlen csoda, mert akit szerettünk, azt nem feledjük soha." Soha el nem múló szeretettel, fájó szívvel emlékezünk a két éve elhunyt id. TÓTH CSONGORRA.
Szerettei
4238578
Minden mulandó ezen a világon, mint a harmat a letört virágon. Csak egy van, ami a sírig vezet, szívünkben az örök emlékezet. Hozzátok már csak a temetőbe mehetünk, virágot csak a sírotokra vihetünk. Ha ránézünk sírotok emlékére, szorgalmas munkátoknak e sír lett a bére. Kegyelettel, fájó szívvel emlékezünk az uzoni SZAKÁCS MÁRIÁRA (szül. RÁPÓ) és SZAKÁCS SÁNDORRA haláluk első, illetve harmadik évfordulóján. Nyugodjatok békében.
Szeretteik
7003
Minden mulandó ezen a világon, mint a harmat a letört virágon. Csak egy van, ami a sírig vezet, szívünkben az emlékezés napja, amikor kegyelettel és örök hálával gondolunk a legdrágább édesanyára, UZONI ERZSÉBETRE. Október 28-án kilenc éve, hogy utolsó útjára kísértük a drága jó édesanyát, élettársat. Nyugodj békében, drága jó édesanyám.
Fia, Béluka és Béla
6651
Halálának első évfordulóján szeretettel emlékezünk a zágoni BARABÁS ILONÁRA (szül. KERTÉSZ). Szép emlékét őrizzük egy életen át. Nyugodjék békében.
Szerettei
4238656
Fájó szívvel emlékezünk drága gyermekünkre, a kálnoki BEDŐ GÁBORRA halálának negyedik évfordulóján. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük.
A gyászoló család
4238659
Fájdalommal emlékezünk drága szüleinkre, a nagyajtai KISPÁL GYULÁRA halá­lának huszonharmadik és KISPÁL VILMÁRA (szül. BALLÓ) halálának harmadik évfordulóján.
Gyermekeik és azok családja
4238665

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1379
szavazógép
2010-10-28: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Könyvbemutató
* A Pro Kézdi Egyesület és a Maassluis Nyugdíjasklub szer­vezésében ma 17.30 órakor a nyugdíjasklubban bemutatják Kiss László Pillanat­képek Kézdivásárhely történetéből című könyvét. A szerzővel dr. Ambrus Ágnes beszélget. Fellép Berde Beáta, Páll Ida és Porczel Beáta, a Babeş—Bolyai Tudomány­egyetem kihelyezett tagozatának hallgatója. Házigazda: Váncsa Ildikó.
2010-10-28: Család - Jártó Kocsis Edit:

Horrorterápia (Doktor Bubó esetei)

Denevér Dani Kerekerdő legcsendesebb lakói közé tartozott. Esti tagozaton tanult, és pilótának készült, ezért szorgalmasan részt vett az éjszakai repülőgyakorlatokon.