Elhalálozás

2010. november 3., szerda, Elhalálozás

Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy a gidófalvi születésű sepsiszentgyörgyi
SZÁSZ DEZSŐ
életének 46., házasságának 22. évében hirtelen elhunyt.
Temetése 2010. november 4-én 14 órától lesz a közös temető ravatalozóházából.
Részvétfogadás a temetés napján 13 órától.
Gyászoló özvegye, fia, édesanyja, testvérei és azok családja, anyósa, apósa,
sógora
7022


Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, nagymama, anyós, testvér, rokon, barát, a kőröspataki
MISCHINGER MÁRTA TERÉZIA
életének 64. évében hosszú betegség után elhunyt.
Temetése 2010. november 4-én, csütörtökön 15 órakor lesz a kőröspataki ravatalozóháztól.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Lánya és családja
4238839

Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy a drága jó édesapa, nagytata, após, testvér, rokon és ismerős, az ozsdolai
özv. SZEJKE ZOLTÁN
életének 76. évében 2010. november 2-án hosszas betegség után elhunyt.
Drága halottunk földi maradványait 2010. november 4-én, csütörtökön 15 órakor helyezzük örök nyugalomra a római katolikus egyház szertartása szerint az ozsdolai ravatalozóháztól a katolikus temetőben.
Emléke szívünkben örökké élni fog.
A gyászoló család
2763

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a drága jó feleség, édesanya, nagymama, keresztanya, sógornő, rokon és jó ismerős,
FERENCZI HENRICHNÉ SALAMON ILONA
nyugalmazott egészségügyi alkalmazott
életének 81., boldog, kitartó házasságának 60. évében rövid szenvedés után hirtelen visszaadta lelkét Teremtőjének.
Földi maradványait 2010. november 3-án 15 órakor helyezzük örök nyugalomra a közös temető ravatalozójából katolikus szertartás szerint.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
4238803

Megemlékezés

Betöltetlen űrt hagytál szívünkben, de szereteted melege örökre velünk marad. Könnyes szemmel emlékezünk a kézdiszentléleki BARA ERZSÉBET tanítónőre halálának 13. évfordulóján.
Szerettei
2760

Bús temető csendes susogása, oda megyünk hozzád, ez maradt csak hátra. Ott pihensz, ahol nem fáj semmi, nyugalmadat nem zavarja senki. Mindig egy célod volt, a családodért élni, azt a halál tudta csak széttépni. Hiába hordjuk sírodra a virágot, eltemettük veled az egész világot. Fájdalmat nekünk csak egyszer okoztál, amikor minket végleg elhagytál. Édes óránkat megkeseríti a halál, olyan gyorsan jött, hogy el sem búcsúzhattál. Fájó szívvel emlékezünk PÉTER VERONICÁRA halálának első évfordulóján.
A gyászoló család
4238616

Ma hat éve, hogy KELEMEN JÓZSEF, a Mikes Kelemen Főgimná­zium tanára visszatért Te­remtőjéhez. Számos generációnak az életre alapos felkészülést biztosított odaadó munkájával. Egy ember addig él, amíg társai emlékeze­tében méltó helyet foglal el, és szerettei az ő szellemében cselekednek. Nyugalma legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4238628

Fájó szívvel emlékezünk a nagyborosnyói BODÓ KÁLMÁNRA halálának má­sodik évfordulóján. Drága emléke szívünkben örökre megmarad. Nyugodjék békében.
Veje, József
4238812

Szemünkben könny, szívünkben bánat, kezünkben virág. Állunk egy néma sír mellett, Isten, adj örök nyugodalmat neki. Fájó szívvel emlékezünk a két éve elhunyt SZÖRNYŰ ISTVÁNRA.
Özvegye, leánya, édesanyja és testvérei
4238816

Soha el nem múló szeretettel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi PAKUCS ROZÁLIÁRA, aki négy éve távozott szerettei köréből. Emlékét örökre megőrizzük. Nyugodjék békében.
Szerettei
4238831

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1379
szavazógép
2010-11-03: Magazin - :

Búcsú Sanghajtól (Expó, 2010)

Kína büszke, hogy elismerten sikerrel rendezte meg az eddigi legnagyobb világkiállítást, amelyen napi több százezres forgalommal több mint 73 millió ember fordult meg. A kínaiak örülnek a teljesítménynek, és örülnek annak, hogy helybe hozták nekik a világot.
2010-11-03: Világfigyelő - :

Újjáalakul a Magyar Állandó Értekezlet

A magyar kormány péntekre az Országházba összehívta a Magyar Állandó Értekezletet (MÁÉRT). A hatéves szünet után rendezendő tanácskozás témái között az oktatási-nevelési támogatás és a státustörvény módosítása szerepel.