Székely adománykoncert

2011. december 22., csütörtök, Közélet

Közel kétezer lejjel segítette a Székely Nemzeti Múzeumot a székelyek történelmét rockzenében előadó Szekler zenekar.

A sepsiszentgyörgyi Szakszervezetek Művelődési Házában kedd este tartott koncert bevételét ajánlották fel a zenészek. A dalokat a közönség szó szerint is hazavihette, hiszen a Székelyek útja című albumukat a koncertről távozók ingyen kaphatták kézhez.(fer-)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 219
szavazógép
2011-12-22: Közélet - :

Vásárosdi a Mikesben

Nemcsak várják az ajándékokat a sepsiszentgyörgyi Mikes Kelemen Elméleti Líceum diákjai, hanem készítik is – bizonyították tegnap az iskolában szervezett karácsonyi vásárban.
2011-12-23: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Karácsonyváró
* Sepsiszentgyörgyön a vásári színpad programja: ma 16 órától Gulliver Napközi Otthon (felkészítő óvónő: Asztalos Eni­kő és Tomos Gabriella), 16.30-tól az Őszirózsa Dalkör (karvezető: Venczel Anna),