Elhalálozás

2011. december 23., péntek, Elhalálozás

Elhalálozás
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a lécfalvi
RÁCZ KLÁRA
életének 79., özvegységének 33. évében hirtelen halállal elhunyt.
Temetése 2011. december 24-én 14 órakor lesz a családi háztól.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család

4252064

Megemlékezés
Fájó szívvel emlékezünk a kovásznai id. PITROFF OLIVÉRRE halálának második évfordulóján. Pihené­se legyen csendes, emléke áldott.
Édesanyja és szerettei
4251983
Álmodtál egy öregkort, csodásat és szépet, de a halál mindent összetépett. Búcsú nélkül távoztál, szívünkben mély fájdalmat hagytál. Oly üres és árva lett a ház, hiányozni fogsz egy életen át. Fájó szívvel emlékezünk a zaláni PUSZTAI MÁRIA MAGDOLNÁRA halálának hatodik hónapjában. Em­léke legyen áldott és örök álma csendes.
Bánatos özvegye, leánya, Tünde és családja
4252004
Könnyes szemmel, fájó szívvel emlékezünk az árkosi id. INCZE KÁROLYRA halálának 12. évfordulóján. Drága emlékét kegyelettel őrizzük.
Szerettei
4252003
Soha el nem múló szeretettel emlékezünk a sep­siszentgyörgyi KOVÁCS ATTILÁRA halálának harmadik évfordulóján. Fe­lejthetetlen emléke szívünkben örökké élni fog. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4252044
Kegyelettel emlékezünk a mikóújfalusi KISS ILONÁRA (szül. Miklós) halálának hatodik hónapjában. Nyugodjék békében.
A gyászoló család
4252073
Nehéz az életet élni nélküled, feledni téged soha nem lehet. Soha el nem múló szeretettel és fájó szívvel emlékezünk a fotosmartonosi JÓZSA LENKÉRE, akit ma egy éve kísértünk utolsó útjára. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4252067
"A végtelenbe mentél, örök vándorútra, a fényhídon hívott a végtelen hatalma. Fényhíd, ha indulunk, megremeg, s te túlról simítod vérző szívünket." Fájó szívvel emlékezünk a gidófalvi ifj. PAP JÓZSEFRE halálának negyedik évfordulóján. Akik szívében él emléke és szeretete, sírjára tették a szeretet jelét. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4252059
Soha el nem múló szeretettel emlékezünk a hat hónapja elhunyt PÉTER ANDRÁSRA. Emléke szívünkben örökké élni fog.
Szerető családja
4252065
Szeretettel és fájdalommal emlékezünk a tusnádfürdői születésű LŐRINCZ ISTVÁN mérnökre halálának első évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Özvegye és hozzátartozói
4252066
Kegyelettel emléke­zünk BINDER JOLÁN KATALIN­RA (Jutka néni) halálának tizedik évfordulóján. Pihe­nése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4252068
Szeretettel emlékezünk a rétyi id. CSŐSZ ÁRPÁDRA halálának első évfordulóján.
Fia, Árpád és hozzátartozói
4252069

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 212
szavazógép
2011-12-23: Sport - :

Sport

Sportdíjak
Szerda este Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala díjazta a város legjobb sportolóit, csapatát és szervezőit, míg tegnap délelőtt a Kovászna Megyei Ifjúsági és Sportigazgatóság jutalmazta meg Háromszék legeredményesebb sportembereit.
2011-12-23: Nyílttér - :

Az utca hangja

BALOGH MÁRIA, Csernáton. A hírekben láttuk, hogy 70 lejes ajándékjegyeket adnak különböző megyékben azoknak, akiknek a fizetésük nem haladja meg a 615 lejt.