KOVAKŐ-honlap

2008. április 26., szombat, Kovakő - diákmelléklet
Kihirdettetik, hogy:

a hároméves Kovakő diákmelléklet huszonegy lapszám után az írott változat mellett interneten is szeretné bővíteni olvasótáborát. Éppen ezért elkészült a Kovakő diákmelléklet honlapja, amely hamarosan üzemel. A Háromszék napilap honlapjára lépve lehet elérni a kis oldalt, ahol a rendkívül bő archívum színes betekintést nyújt a Kovakő diákmellékletbe. A mindig friss oldalt a www.3szek.ro/kovako linkre klikkelve lehet böngészni.

Büszkén hirdeti

a Kovakő szerkesztősége, menedzseli a Háromszék.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1321
szavazógép
2008-04-26: Kovakő - diákmelléklet - x:

Amikor feltámad a fiatalság

Tömeg, több tucatnyi fiatal, lárma, ujjongás és beszélgetés. Izgulás, mert hát a kíváncsiság... Igen, a fiatalok a parkban még ekkor tele vannak kíváncsisággal, vajon mi vár rájuk, pontosabban egyelőre csak gyülekeznek az emberek, ki-ki a maga mezébe bújva, hogy olyan legyen, mint a másik 19 csapattársa.
2008-04-26: Kovakő - diákmelléklet - x:

Poén (tizenharmadik IKV Szovátán)

György Előd grafikája
...19 csésze keserűen fekete kávé, két álmatlanul átvirrasztott éjszaka és több tucat ismeretlen emberke — röviden így jellemezhetném az Irodalmi Kreativitási Versenyen, Szovátán eltöltött napjaimat.