Áldás, népesség!

2008. május 29., csütörtök, Család

A Gyulafehérvári Főegyházmegye családpasztorációval foglalkozó munkatársai kérik, hogy péntektől vasárnapig kapcsolódjunk be abba az imaláncba, melyet az édesanyákért és a gyermekekért, népünk megújulásáért indítottak.

Lelkiségekben, plébániákon, családi körökben és közösségekben, templomainkban imádkozzunk együtt gyermekáldásért, kisbabát váró édesanyákért, születendő kisbabákért, kisgyermekekért és szüleikért, veszítést átélt anyukákért, a keresztény családok megerősödéséért és nemzetünkért. Egyéni vagy csoportos visszajelzést vár Szénégető István lelkiatya a szenegetoi@gmail.com e-mail-címre.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1321
szavazógép
2008-05-29: Család - Puskás Attila:

Példaképünk — énképünk (Ki vagyok?)

Sorozatunk kérdések sorozata volt. Itt-ott felelni is próbáltam az önmagamnak feltett kérdésekre, hogy aztán arról győződjem meg, túl ,,nagy fába vágtam a fejszét", hiszen soha senki még nem tudott elfogadható felelettel szolgálni arra a kérdésre: ki vagyok, ki vagy te, ki ő, ki az a nő vagy férfi, aki mellett évtizedek óta élek? Ki az a gyerek, aki genetikai örökösünk, de mégsem az? Ki ő? Ki vagy te, Ember?
2008-05-29: Család - x:

Gyerekszoba: stílusos, személyre szabott

A Gyermeknaphoz igazította budapesti premierjét az első francia gyerekszoba-szaküzlet, amelynek munkatársai a családok szokásainak és a gyermek személyiségének ismeretében lakberendezési tanácsokkal is szolgálnak.